ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ποινή φυλάκισης στον 49χρονο – Μαχαίρωσε φίλο του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ποινή φυλάκισης στον 49χρονο – Μαχαίρωσε φίλο του

Σε πέντε χρόνια φυλάκισης, καταδικάστηκε ο 49χρονος Γεωργιανός αφού κρίθηκε ένοχος στην κατηγορία της απόπειρας φόνου εναντίον 33χρονου ομεθνή του.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Παππούτα

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ο 49χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης 30/7 στο δικαστήριο Λευκωσίας για να του επιβληθεί ποινή. 

Το δικαστήριο επέβαλε τρεις ποινές στον 49χρονο για διάφορα αδικήματα, με την μεγαλύτερη να είναι η πενταετή που αφορά την κατηγορία της απόπειρας φόνου. Σημειώνεται ότι οι άλλες δύο θα συντρέχουν με την πρώτη. 

Σύμφωνα με τα γεγονότα, οι δύο Γεωργιανοί ήταν φίλοι και βρίσκονταν στο κέντρο της Λευκωσίας στις 5/2/2019, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Μετά από διαφωνία τους και έντονη λογομαχία, ο 49χρονος πρόταξε μαχαίρι εναντίον του και τον μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα. Ο δεύτερος έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα, με τον 49χρονο να φεύγει από την σκηνή. Αμέσως στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τον τραυματισμένο άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με σοβαρές σωματικές βλάβες.

Στην συνέχεια ο 49χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας. Μετά από έρευνες που διενεργήθηκαν για το εν λόγω πρόσωπο αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για καταζητούμενο άτομο από τον Αστυνομικό Σταθμό Ορμοφίτας, μετά από καταγγελία της συζύγου του για επίθεση με μαχαίρι, χωρίς ωστόσο να την είχε τραυματίσει.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος φαίνεται ότι στις 24 Δεκεμβρίου 2018 επιτέθηκε στην σύζυγο του προτάσσοντας μαχαίρι και απειλώντας την. Στην μέση μπήκε η κόρη του ζεύγους, η οποία σε μαρτυρία της είπε: «Τον είδα να βγάζει μαχαίρι και να πηγαίνει στο πρόσωπο της, δεν είναι η πρώτη φορά που μας απειλεί ότι θα μας σκοτώσει». Μαρτυρία ότι ο κατηγορούμενος είναι επιθετικός και βίαιος άνθρωπος έδωσε και η γειτόνισσα του ζεύγους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top