ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μονοδρομείται για μία εβδομάδα η Λεωφόρος Καλλιπόλεως

Μονοδρομείται για μία εβδομάδα η Λεωφόρος Καλλιπόλεως

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, από τις 31/7 μέχρι και τις 7 Αυγούστου, στα πλαίσια ανάπλασης της Λεωφόρου Καλλιπόλεως, η Λεωφόρος θα μονοδρομηθεί με κατεύθυνση προς Λεωφόρο Λεμεσού από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Εθνικής Φρουράς μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Λεμεσού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών δεν θα επιτρέπεται η είσοδος των οχημάτων από τη Λεωφόρο Λεμεσού προς τη Λεωφόρο Καλλιπόλεως.

Η παράκαμψη των οχημάτων θα γίνεται διαμέσου της οδού Εθνικής Φρουράς.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top