Τα εισιτήρια της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ερμή

Τα εισιτήρια της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον  Ερμή

Την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα πιο κάτω:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ερμή στο Στάδιο Αμμόχωστος, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (21/03) στις 16:00 το απόγευμα.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στο πέταλο του γηπέδου και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά στους δρόμους πίσω από την συγκεκριμένη εξέδρα.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (14:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η προπώληση ξεκινά αύριο (19/03) το πρωί από τα γραφεία του Σωματείου.

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας των γραφείων:

Πέμπτη (19/03): 09:00-13:00, 15:00-18:00

Παρασκευή (20/03): 09:00-13:00, 15:00-18:00

Σαββατο (21/03): 09:00-12:00

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου έχει καθοριστεί από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση για το Κυπριακό, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά τη ρητορική περί «συνέχισης του διαλόγου», η διαδικασία παραμένει στάσιμη και εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη προ-διαπραγματευτική φάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE