«Ευχαριστούμε… Δεν κατάφερες να δεις την ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Ευχαριστούμε… Δεν κατάφερες να δεις την ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση από την Ομόνοια 1948 αναφέρει:

«Πρώτο φιλικό για την περίοδο 2019-2020 και δεν θα μπορούσε να μην είναι αφιερωμένο στον άνθρωπο που την ώρα που βρίσκαμε παντού κλειστές πόρτες εκείνος αποφάσισε παρόλες τις πιέσεις να ανοίξει μια πορτα για το Σωματείο μας.

Σήμερα η ώρα 19:00 στην Κακοπετριά η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Α.Ε.Κοράκου σε ένα φιλικό εις μνήμη του Τέως Προέδρου της Πανσόλειος Ομοσπονδίας κ. Μάριου Πολυδώρου.

Ευχαριστούμε κύριε Μάριε. Δεν κατάφερες να δεις την ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού στη Πανσόλειο Ομοσπονδία όμως είμαστε σίγουροι ότι αν μας κοιτάς από ψηλά νιώθεις δικαιωμένος για την επιλογή σου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE