ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Μαρίνου Ευσταθίου για τις έντονες ανησυχίες στο γυναικείο τμήμα πετόσφαιρας

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Μαρίνου Ευσταθίου για τις έντονες ανησυχίες στο γυναικείο τμήμα πετόσφαιρας

Ο πρόεδρος του σωματείου του Απόλλωνα, Μαρίνος Ευσταθίου τοποθετήθηκε με γραπτή του δήλωση για τις εξελίξεις στο γυναικείο πετοσφαιρικό τμήμα της ομάδας και τις δυσκολίες που υπάρχουν στη λειτουργία του.

Μάλιστα οι οργανωμένοι του Απόλλωνα αντέδρασαν δυναμικά με ανακοίνωση τους και ανέφεραν πως κινδυνεύει ακόμη και με κλείσιμο ενώ ο κ. Ευσταθίου στη δήλωση του τοποθετήθηκε αναφέροντας πως αν και αργοπορημένα υπάρχει σοβαρή και έντονη ευαισθητοποίηση από φίλους του Σωματειου και κάλεσε νέα συνάντηση για το μέλλον του τμήματος.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του:

Με αφορμή τις έντονες ανησυχίες οι οποίες έχουν εισακουστεί από πολλούς αγνούς Απολλωνίστες αναφορικά με το μέλλον του γυναικείου πετοσφαιρικού τμήματος, θα ήθελα να τοποθετηθώ ως Πρόεδρος του Σωματείου μας και να παραθέσω δημοσίως τις διεργασίες στις οποίες προέβει τις προηγούμενες ημέρες το Δ.Σ, σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Χαιρόμαστε πραγματικά πού έστω και αργοπορημένα υπήρξε σοβαρή και έντονη ευαισθητοποίηση από φίλους του Σωματειου μας αλλά και πρώην και νυν Διοικητικά στελέχη με αφορμή κάποια δημοσιεύματα τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας.

Θα ήταν ευχής έργων αν την αντίδραση αυτή την είχαμε αισθανθεί από εβδομάδες προηγουμένως όταν για τρεις συνεχόμενες Δευτέρες τους καλούσαμε σε συναντήσεις για το μέλλον και τις τύχες του τμήματος πετοσφαιρας γυναικών, για να βρούμε λύσεις και να λειτουργήσει το τμήμα χωρίς προβλήματα.

Στις συναντήσεις αυτές έδωσαν το παρόν τους μόνο 3-4 άτομα , τα ίδια σε κάθε συνάντηση. Είναι ευκαιρία τώρα που έγινε η αφύπνιση να καλέσουμε μία ακόμη συνάντηση τις αμέσως επόμενες ημέρες και ελπίζω να είναι καθοριστική για μέλλον του ιστορικού αυτού τμήματος του Σωματείου μας.

Μαρίνος Ευσταθίου

Πρόεδρος Σωματείου Απόλλωνα Λεμεσού

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top