ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν το τηλέφωνο παιδιού σε παιδότοπο - Ζήτησαν χρήματα από τον πατέρα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν το τηλέφωνο παιδιού σε παιδότοπο - Ζήτησαν χρήματα από τον πατέρα

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από γυναίκα στη Λεμεσό ότι, στις 29 Ιουλίου, 2019 κλάπηκε το κινητό τηλέφωνο του παιδιού της από παιδότοπο στη Λεμεσό.

Το βράδυ της Δευτέρας 5/8 ο πατέρας του παιδιού δέχθηκε κλήση στο τηλέφωνό του από το κινητό του παιδιού του όπου, άγνωστος άντρας φέρεται να του είπε ότι, αν θέλει το κινητό να συναντηθούν λίγο αργότερα το ίδιο βράδυ και να του το δώσει, αφού προηγουμένως του δώσει το χρηματικό ποσό των €200.

Ο πατέρας, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία όπου στήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού και του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας.

Όταν μετέβη στο σημείο συνάντησης δύο πρόσωπα τον πλησίασαν και ενώ ο βρισκόταν στο αυτοκίνητό του άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού όπου το ένα από τα δύο πρόσωπα έδωσε το κινητό τηλέφωνο αφού προηγουμένως πήρε τα €200.

Αμέσως επενέβησαν τα μέλη της Αστυνομίας τα οποία παρακολουθούσαν διακριτικά το σημείο και τους συνέλαβαν.

Πρόκειται για 18χρονο και 21χρονο και οι δύο κάτοικοι Λεμεσού.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στηρίζει τη στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου μέσω δορυφορικών τεχνολογιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στηρίζει τη στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου μέσω δορυφορικών τεχνολογιών

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας δορυφορικών επικοινωνιών Hellas Sat στην Αθήνα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, όπου ξεναγήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Χριστόδουλο Πρωτοπαπά.

BEST OF TOTHEMAONLINE