ΕΛΛΑΔΑ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 34ΧΡΟΝΗΣ: Μίλησε σε ελλαδικό κανάλι η αδελφή της Νάταλι - Έκκληση από φίλη της - VIDEO

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 34ΧΡΟΝΗΣ: Μίλησε σε ελλαδικό κανάλι η αδελφή της Νάταλι - Έκκληση από φίλη της - VIDEO

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της Αγγλοκύπριας Αστροφυσικού, Νάταλι Χριστοφόρου.

Στο Open και την Ευλαμπία Ρέβη μίλησε η αδελφή της 34χρονης αστροφυσικού, ενώ οι φίλοι και η οικογένειά της απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να απευθυνθεί στις Αρχές. Επίσης, μίλησε και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου διέμενε η 34χρονη με τον 38χρονο Κύπριο.

«Δεν γνωρίζω περισσότερες πληροφορίες για το πού μπορεί να είναι η αδελφή μου. Βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με τους φίλους της που είναι στην Ελλάδα και στην Κύπρο και ενημερώνομαι διαρκώς για την πορεία των ερευνών. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η αδελφή της 34χρονης Νάταλι.

Η Σάσκια Κωνσταντίνου, φίλη της αγνοούμενης, επίσης μέσω του OPEN, ζητεί όσοι ξέρουν κάτι να επικοινωνήσουν με τις Αρχές.

Θυμίζουμε ότι οι ελληνικές Αρχές συνέχισαν τις έρευνες μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης 6/8 ενώ την Τετάρτη 7/8 θα συνεχιστούν από το πρώτο φως του ήλιου με τη συνδρομή και δεύτερου ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας που έχει πάει στο νησί του βορείου Αιγαίου από την Αθήνα.

Την Τετάρτη 7/8 αναμένονται και τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα αντικείμενα που περισυνελέγησαν από το διαμέρισμα που η 35χρονη είχε ενοικιάσει μαζί με τον 38χρονο Κύπριο φίλο της, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισή της το μεσημέρι της Δευτέρας. Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία τα συγκεκριμένα αποτελέσματα είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε συμπεράσματα τις Αρχές σχετικά με τα ακριβή γεγονότα πριν την εξαφάνιση της 35χρονης. Η ΕΛΑΣ, πάντως, αξιολογεί όλες τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top