Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά σε σπίτι στο κέντρο Παραλιμνίου

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά σε σπίτι στο κέντρο Παραλιμνίου

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε σε εμπορευματοκιβώτιο κοντά σε οικία στο κέντρο Παραλιμνίου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στη μία το μεσημέρι της Πέμπτης 08/08 σε εμπορευματοκιβώτιο το οποίο περιείχε πολυστερίνες και βρισκόταν εγκατεστημένο σε ανεγειρόμενη οικοδομή κοντά στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου.

Στη σκηνή έσπευσαν τρία οχήματα του Πυροσβεστικού Σταθμού Αμμοχώστου μέλη του οποίου άρχισαν τις προσπάθειες για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Η πυρκαγιά επηρέασε γειτονική πολυκατοικία και διώροφη οικοδομή σπάζοντας τις γυάλινες προθήκες τους και προκαλώντας ζημιές.

Οι δύο οικοδομές εκκενώθηκαν προληπτικά από τους ενοίκους τους χωρίς να κινδυνεύσει κανένας.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE