ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της δίνει 11χρονη- Δεν φορούσε κράνος

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της δίνει 11χρονη- Δεν φορούσε κράνος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας,  11χρονη η οποία επέβαινε σε μοτοσικλέτα που ενεπλάκη σε τροχαίο, στην περιοχή Αγίου Σπυρίδωνα, στη Λεμεσό. Ο 25χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 18:00, στην οδό Ωκεανίδων, όταν οδηγός αυτοκινήτου επιχείρησε στροφή δεξιά και συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα, την ώρα που ο οδηγός της προσπερνούσε το αυτοκίνητο.
 
Από τη σύγκρουση, η μοτοσικλέτα παρέκκλινε της πορείας της, ανατράπηκε στην άσφαλτο και ακολούθως κτύπησε σε πεζοδρόμιο.
 
Η 11χρονη συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε μαζί με τον 25χρονο, που τραυματίστηκε ελαφριά, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
 
Όπως διαπιστώθηκε, η 11χρονη φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θλάση πνευμόνων και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Στη ρωσικής καταγωγής οδηγό του αυτοκινήτου, έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.
 
Οι εξετάσεις της τροχαίας συνεχίζονται, ενώ όπως διαπιστώθηκε, οι δυο νέοι δεν έφεραν προστατευτικά κράνη.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top