ΑΓ. ΝΑΠΑ: Δεν πτοήθηκε ο Μαζωνάκης από τον καυγά – Τα «σπασε» με Διευθυντή Δημοσιογραφικού Ομίλου

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Δεν πτοήθηκε ο Μαζωνάκης από τον καυγά – Τα «σπασε» με Διευθυντή Δημοσιογραφικού Ομίλου

Καθόλου δεν φάνηκε να πτοήθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης από τον καυγά που ξέσπασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκε στην Αγ. Νάπα και διέκοψε το πρόγραμμά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline ο γνωστός τραγουδιστής, αφότου διακόπηκε η εμφάνισή του εξαιτίας του καυγά, στην συνέχεια εθεάθη να διασκεδάζει μαζί με τα μέλη της ορχήστρας του και με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη σε άλλο νυχτερινό μαγαζί της επαρχίας Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στο Soho Club.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η αφορμή που φαίνεται να προκάλεσε τον καυγά στο μαγαζί όπου εμφανίστηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης, ήταν επειδή άνδρας πλησίασε γυναίκα που βρισκόταν σε διαφορετική κράτηση και θεωρήθηκε ότι την ενόχλησε.

Για το επεισόδιο, καταζητείται πρόσωπο από Λευκωσία, ενώ η Αστυνομία εξετάζει όσα κατέγραψε από την συγκεκριμένη νύχτα το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του υποστατικού.

Ο διαχειριστής του υποστατικού, κατήγγειλε ζημιές ύψους 2.500 ευρώ στο μαγαζί του.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE