ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά τον τραυματισμό Άλισον κινήθηκε άμεσα η Λίβερπουλ και παίρνει τερματοφύλακα

Μετά τον τραυματισμό Άλισον κινήθηκε άμεσα η Λίβερπουλ και παίρνει τερματοφύλακα

Στην απόκτηση του 35χρονου Άγγλου γκολκίπερ, Άντι Λόνεργκαν, προχωράει η Λίβερπουλ με τους «κόκκινους» να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον έμπειρο κίπερ για συμβόλαιο ενός έτους.

Οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ προχώρησαν στην απόφαση αυτή καθώς πλην του Άλισον Μπέκερ ο οποίος τραυματίστηκε στην πρεμιέρα της Premier League και θα μείνει εκτός για κάποιες εβδομάδες υπάρχει πρόβλημα και με τους νεαρούς γκολκίπερ του ρόστερ.

Δυο εξ αυτών τραυματίστηκαν στη διάρκεια της προετοιμασίας με τον έναν εκ των δυο να αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστική δράση σε δέκα μέρες ενώ υπάρχει ένας ακόμα που είναι μόλις 16 ετών και δεν επιτρέπεται να παίξει.

Οπότε η Λίβερπουλ συμφώνησε σε όλα με τον Άντι Λόνεργκαν ο οποίος από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι πριν μια εβδομάδα μετείχε κανονικά στις προπονήσεις της Λίβερπουλ και μάλιστα είχε παίξει στα φιλικά της Αμερικής ενώ είχε ακολουθήσει και την αποστολή για το Community Shield κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Λίγα 24ώρα αργότερα όμως ο Κλοπ μετά από σχετική ερώτηση είχε τονίσει πως ο Λόνεργκαν δεν θα αποκτηθεί καθώς ο Γερμανός τεχνικός δεν θεωρούσε πως θα του άρεσε να είναι μόνιμα στον πάγκο ή εκτός αποστολής. Ο 35χρονος τερματοφύλακας όμως που είχε μείνει ελεύθερος από τη Μίντλεσμπρο παρέμεινε και έκανε προπονήσεις για μια εβδομάδα και μέσα στην ατυχία του Άλισον ο ίδιος στάθηκε τυχερός.

ΚΛΟΠ: «ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο ΑΛΙΣΟΝ»
Εν τω μεταξύ ο Γιούργκεν Κλοπ μιλώντας για τον τραυματισμό του Άλισον υποστήριξε πως θα επιστρέψει γρηγορότερα απ’ ότι αναμενόταν αρχικά με τον Γερμανό να απαντά σε σχετική ερώτηση:

«Έχει έναν μυϊκό τραυματισμό που προφανώς θα τον αφήσει εκτός για λίγο. Δεν θέλω τώρα να κάνω μια ακριβή πρόγνωση αλλά σίγουρα δεν θα τον έχουμε μαζί μας την Τετάρτη. Οπότε περιμένουμε και θα δούμε. Θα πάρει λίγο καιρό, κάποιες εβδομάδες σίγουρα και μετά θα δούμε.

Είδα είδα πως λένε για έξι εβδομάδες και τέτοια αλλά ο Άλι δεν είχε πολλούς τραυματισμούς στην καριέρα του οποίο πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε πως πως θα αντιδράσει στην αποθεραπεία του αλλά θα λείψει για κάποιες εβδομάδες».

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top