ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ - Απόλλωνας: Με κομμένη την ανάσα...

ΑΠΟΕΛ - Απόλλωνας: Με κομμένη την ανάσα...

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσουμε αύριο στο ΓΣΠ. ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα ματς, όπου τα προγνωστικά απαγορεύονται.

Οι γηπεδούχοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και τιμωρημένους παίκτες, αλλά έχουν αποδείξει αρκετές φορές πως η φανέλα τους είναι βαριά και ειδικά μέσα στη Λευκωσία, έχουν ιδιαίτερη δυναμική.

Οι φιλοξενούμενοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν βήμα τίτλου. Το βλέπεις στα πρόσωπα των παικτών, στο πάθος του κόσμου, στην ανάγκη να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη και να αποκτήσουν σοβαρό προβάδισμα έναντι του κύριου αντιπάλου τους προς τον τίτλο.

Ένα σπουδαίο παιχνίδι όπως και να το δει κανείς. Οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και ο κόσμος περιμένει με κομμένη την ανάσα να αρχίσει το ντέρμπι.

Το ΓΣΠ ετοιμάζεται να ζήσει μεγάλες στιγμές και χιλιάδες κόσμος στο νησί, θα παρακολουθήσει αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση. Τα σενάρια πολλά, η πραγματικότητα όμως αρχίζει αύριο στις 16:00. Όταν οι ποδοσφαιριστές του Φινκ και του Αντόνε θα βρεθούν στο ΓΣΠ για να δώσουν αποδείξεις.

Η αγωνία κορυφώνεται και το γεγονός ότι μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, κάνει το αυριανό παιχνίδι ακόμη πιο σημαντικό. Μπήκαμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και ο κάθε βαθμός... είναι «χρυσάφι».

Στέλιος Δημοσθένους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top