ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας με ThemaSports και Ελληνική Τράπεζα σε ΓΣΠ και Ολλανδία!

ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας με ThemaSports και Ελληνική Τράπεζα σε ΓΣΠ και Ολλανδία!

Με την στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας το ThemaSports θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από τις τις κρίσιμες μάχες του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς και τους Γιουρόπα Λιγκ!

ΑΠΟΕΛ και Απόλλων είναι οι δύο ομάδες μας που συνεχίζουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα τεθούν αντιμέτωπες με δύο Ολλανδικά μεγαθήρια. Ο ΑΠΟΕΛ, θα αγωνιστεί στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον νεανικό και πολυδιαφημισμένο Αγιαξ και ο Απόλλων στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο και πάλι από την Ολλανδία, την Αϊντχόφεν.

Για αυτό το λόγο και το ThemaSports με μεγάλο και πολύτιμο χορηγό την Ελληνική Τράπεζα θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στους 4 αγώνες (εντός και εκτός έδρας) σε Κύπρο και Ολλανδία!

Το ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί τον Άγιαξ την ερχόμενη Τρίτη 20 Αυγούστου στις 22:00 στο ΓΣΠ ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει την Τετάρτη 28 Αυγούστου στην Ολλανδία, επίσης στις 22:00.

Ο Απόλλων θα δώσει εκτός έδρας τον πρώτο του αγώνα με την Αϊντχόφεν, την ερχόμενη Πέμπτη 22 Αυγούστου ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στο ΓΣΠ την Πέμπτη 29 Αυγούστου. Ο εκτός έδρας αγώνας του Απόλλωνα θα αρχίσει στις 21:30 και ο εντός έδρας στις 20:00.

Να σημειωθεί πως ο ΑΠΟΕΛ, σε περίπτωση αποκλεισμού του από τον Άγιαξ, έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την βοήθεια και την στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας, την οποία και ευχαριστούμε που μας δίνει την δυνατότητα να σας μεταφέρουμε λεπτό προς λεπτό τις πιο κρίσιμες ευρωπαϊκές μάχες του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top