Κοινή Άσκηση Έρευνας-Διάσωσης Κύπρου - Γαλλίας SAREX “CYFRA – 04/19”

Κοινή Άσκηση Έρευνας-Διάσωσης Κύπρου - Γαλλίας SAREX “CYFRA – 04/19”

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (19/08) στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης έρευνας και διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Διεθνής Άσκηση Έρευνας – Διάσωσης με την ονομασία “CYFRA-04/19”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, η άσκηση έγινε με τη συμμετοχή της Γαλλικής Φρεγάτας «FS AUVERGNE» και του οργανικού της ελικοπτέρου, ελικοπτέρου της 460 Μοίρας Έρευνας – Διάσωσης της Διοίκησης Αεροπορίας, του παράκτιου περιπολικού «ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ» της Διοίκησης Ναυτικού, της ακάτου «ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ» της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας Κύπρου, καθώς και εξειδικευμένων νοσηλευτών της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Τον επιχειρησιακό έλεγχο και τον συντονισμό των Μέσων που έλαβαν μέρος στην άσκηση, είχε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας, σε συνεργασία με το Γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό.

Η άσκηση αποτελεί την τέταρτη συνεργασία εντός του 2019, στο πλαίσιο μιας μακρόχρονης συνεργασίας σε θέματα έρευνας και διάσωσης των δυνάμεων της ΚΔ και αεροναυτικών δυνάμεων της Γαλλίας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Καθ’ οδόν για τις ΗΠΑ βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που θα συναντηθεί αύριο στο Μαρ-α-Λάγκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, κι ενώ το Κίεβο δέχθηκε ολονύχτιο σφυροκόπημα από 500 drone και 40 πυραύλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση στο 1/3 της πόλης.

BEST OF TOTHEMAONLINE