Γκέντσογλου: «Ξέρουμε ότι θα δεχθούμε τεράστια πίεση στην Ολλανδία, αλλά…»

Γκέντσογλου: «Ξέρουμε ότι θα δεχθούμε τεράστια πίεση στην Ολλανδία, αλλά…»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο στον Άγιαξ, ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Γκέντσογλου.

Αναλυτικά:

«Με βάση τον αντίπαλο που είχαμε απέναντι μας, παίξαμε πάρα πολύ καλά. Δυστυχώς για εμάς, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Παρ΄ όλα αυτά, η πρόκριση παραμένει ανοικτή και θα τα δώσουμε όλα στο δεύτερο παιχνίδι για να καταφέρουμε κάτι καλό.

Σίγουρα πρέπει να βάλουμε γκολ στη ρεβάνς για να προκριθούμε. Ο Άγιαξ έδειξε ότι επιθετικά είναι μία τρομερή ομάδα, όμως αμυντικά έχει κάποια κενά.

Το έδειξε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αυτό πολύ καλά. Θεωρώ πως πρέπει να κάνουμε το ίδιο παιχνίδι τακτικά και ίσως να αμυνθούμε περισσότερο εκεί και στις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, πρέπει να σκοράρουμε.

Σίγουρα ένα γκολ σου δίνει μεγάλη ώθηση, ωστόσο και να σκοράρουμε στην Ολλανδία, ξέρουμε ότι θα δεχθούμε τεράστια πίεση.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα και πάνω απ΄ όλα, να αμυνθούμε σωστά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE