ΚΛΕΙΝΕΙ η συμφωνία για Κάστανο – «Άσπρος καπνός…»

ΚΛΕΙΝΕΙ η συμφωνία για Κάστανο – «Άσπρος καπνός…»

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νίκολο Σίρα, με ανάρτηση του στα σόσιαλ μίντια αναφέρεται στον Γρηγόρη Κάστανο και τη μετακίνηση του από τη Γιουβέντους στην Πεσκάρα.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός πριν πέντε μέρες είχε γράψει πως η Πεσκάρα ήθελε τον Κύπριο διεθνή μέσο, ενώ την Τετάρτη (21/08) αναφέρει πως έχει βγει «άσπρος καπνός» από τις συζητήσεις και ο Κάστανος θα πάει δανεικός από τη Γιουβέντους στα «Δελφίνια».

Δείτε τη δημοσίευση του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.