ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σκάναρε» τα πάντα και πάει για… «ΑΠΟΔΡΑΣΗ» από το «Φίλιπς Στάντιον»! – Πολλές οι σκέψεις για την 11άδα

«Σκάναρε» τα πάντα και πάει για… «ΑΠΟΔΡΑΣΗ» από το «Φίλιπς Στάντιον»! – Πολλές οι σκέψεις για την 11άδα

Όταν είσαι μία ομάδα από την Κύπρο και αντιμετωπίζεις την Αϊντχόφεν, μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Ολλανδίας και μάλιστα στην έδρα της, είναι δεδομένο πως το έργο σου για θετικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως ο ευρωπαίος Απόλλωνας του Σωφρόνη Αυγουστή, έχει κάνει πολλές υπερβάσεις τα τελευταία χρόνια (σσ. μη λέμε πάλι τα ίδια…) και είναι πανέτοιμος για μία ακόμη!

Η Λεμεσιανή ομάδα αντιμετωπίζει με σεβασμό τη δευτεραθλήτρια Ολλανδίας, αλλά όχι με δέος ή με φόβο και θα παραταχθεί στο «Φίλιπς Στάντιον» με πίστη και αυτοπεποίθηση, όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια της, ακόμα και με ομάδες τέτοιου επιπέδου, με μοναδικό στόχο την… «απόδραση» με το αποτέλεσμα εκείνο που θα αφήνει ορθάνοιχτη την υπόθεση πρόκριση ενόψει της ρεβάνς του ΓΣΠ.

Ειναι γεγονός ότι η Αϊντχόφεν δεν δείχνει να είναι σε… φόρμα το τελευταίο διάστημα και δεν «τρομάζει» με την απόδοση της. Αυτό φάνηκε τόσο στα παιχνίδια με την άσημη Νορβηγική Χάουγκεσουντ, όπου… δεινοπάθησε για να προκριθεί, όσο και στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Χέρακλες και δείχνει να έχει αρκετά τρωτά σημεία, τα οποία έχει εντοπίσει ο Σωφρόνης Αυγουστή από το «σκανάρισμα» που της έκανε και θα προσπαθήσει να την κτυπήσει εκεί που «πονάει».

Η προετοιμασία της Λεμεσιανής ομάδας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης με προπόνηση που διεξήχθη στο «Φίλιπς Στάντιον» και πλέον ο Κύπριος τεχνικός θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το αγωνιστικό του πλάνο απέναντι στους Ολλανδούς, τόσο σε θέματα τακτικής και στρατηγικής, όσο και για τους έντεκα που θα παρατάξει.

Μάλιστα, θα έχει και αυξημένες επιλογές για το πρώτο ματς των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αφού επιστρέφουν από τιμωρία οι Σακέτι και Παπουλής και τουλάχιστον ο πρώτος θα επανέλθει και στο αρχικό σχήμα, πιθανόν στη θέση του Περέιρα, αν επιλέξει πιο… συντηρητικό σχήμα, προκειμένου η τριάδα της μεσαίας γραμμής να αποτελείται από τους Σακέτι, Κυριάκου και Μάρκοβιτς, αν και το επικρατέστερο σενάριο, είναι να μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας ο Χάμπος Κυριάκου, αφήνοντας στον πάγκο τον Σάλαϊ, προκειμένου την τριάδα στο κέντρο να συνθέτουν οι Σακέτι, Μάρκοβιτς και Περέιρα (ή Παπουλής).

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα και ο Ζελάγια και να πάρει τη θέση του Γκακπέ ή του Σαρδινέρο, ενώ δεν αποκλείουμε να κάνει την… «έκπληξη» με τον Νσούε ο Σωφρόνης Αυγουστή, δίνοντας του φανέλα βασικού, αλλά χωρίς να αφήσει στον πάγκο τον αναντικατάστατο Πέδρο!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top