ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκαν 8,5 κιλά κοκαΐνης και καλλιέργεια φυτών - Δύο άνδρες και μια γυναίκα στο κελί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκαν 8,5 κιλά κοκαΐνης και καλλιέργεια φυτών - Δύο άνδρες και μια γυναίκα στο κελί

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας το απόγευμα της Τετάρτης (21/08), στην Λεμεσό για εντοπισμό προσώπων σχετικά με υπόθεση παράνομων ουσιών.

Συγκεκριμένα, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών μετά από πληροφορία, έθεσαν σε παρακολούθηση τρία πρόσωπα το απόγευμα της Τετάρτης (21/08), στην Λεμεσό. 

Εν συνεχεία ανέκοψαν 48χρονο Ελλαδίτη, μόνιμο κάτοικο Λεμεσού, την ώρα που οδηγούσε την μοτοσυκλέτα του και μετά από έλεγχο, εντοπίστηκαν σε πλαστική σακούλα, η οποία περιείχε ένα χάρτινο κιβώτιοτου τυλιγμένες με κολλητική ταινία 8 συσκευασίες που περιείχαν 8 κιλά και 835 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο 48χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ τα μέλη συνέχισαν τις έρευνες στην οικία από την οποία αναχώρησε νωρίτερα ο συλληφθέντας.

Μετά από έρευνες η ΥΚΑΝ προχώρησε στην σύλληψη των ιδιοκτητών της οικίας, 38χρονου Ελληνοκύπριου και 32χρονης συζύγου του από τη Ρωσία. Στην εν λόγω οικία ανευρέθηκαν τρία φυτά κάνναβης, ύψους 1.30 – 180μ.

Οι τρείς συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για διάταγμα προσωποκράτησης τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.