ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ με 0% γκανιότα και αμέτρητες επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

ΑΕΚ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ με 0% γκανιότα και αμέτρητες επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Ώρα ομίλων στο Europa League για τις ελληνικές ομάδες, με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ κεκλεισμένων των θυρών στις 21:00 και την Stoiximan, την μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο να σας προσφέρει την κρίσιμη αναμέτρηση με 0% γκανιότα*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η νίκη της ΑΕΚ δίνει απόδοση 2.20, η ισοπαλία δίνει 3.50 και η νίκη της Τραμπζονσπόρ δίνει απόδοση 3.80 και η πρόκριση της ΑΕΚ δίνει 2.05, ενώ η πρόκριση της Τραμπζονσπόρ δίνει απόδοση 1.80. Το over 2.5 γκολ δίνει 2.12, το under 2.5 γκολ δίνει 1.70, το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.85, το No Goal δίνει απόδοση 1.88, ενώ το να ανοίξει το σκορ η ΑΕΚ δίνει απόδοση 1.80, και το να σκοράρει πρώτη η Τραμπζονσπόρ δίνει απόδοση 2.45.

Επιπλέον, μπορείτε να ποντάρετε στα συνολικά γκολ, καθώς το 2-3 γκολ δίνει απόδοση 1.97, το 4-6 δίνει απόδοση 3.90, ενώ το να κερδίσει η ΑΕΚ με 1 γκολ ακριβώς δίνει απόδοση 3.75. Όσον αφορά τους παίκτες, ο Λιβάγια της ΑΕΚ δίνει απόδοση 6.00 να σκοράρει πρώτος και 3.25 για να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, ενώ η πιθανότητα να πετύχει από 2 και πλέον γκολ δίνει απόδοση 12.75.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ΑΕΚ-Τραμπζονσπόρ εδώ.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας εκτός έδρας στις 22:00 και η νίκη του ΠΑΟΚ δίνει απόδοση 1.97, η ισοπαλία 3.20 και η νίκη της Σλόβαν 4.30, ενώ το να προκριθεί ο ΠΑΟΚ δίνει απόδοση 1.20 και να προκριθεί η Σλόβαν δίνει απόδοση 4.60. Το over 2.5 γκολ δίνει 2.22, το under 2.5 γκολ δίνει 1.65, και το under 1.5 γκολ δίνει απόδοση 2.80.

Επιπλέον, το να σκοράρει πρώτος ο Τσούμπα Ακπόμ δίνει απόδοση 5.50, το να σκοράρει πρώτος ο Ζαμπά δίνει απόδοση 6.00, ενώ το να πετύχει γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Ακπόμ δίνει απόδοση 2.75.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Σλόβαν-ΠΑΟΚ εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top