ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: «Διαδοχική και βίαιη» η σύγκρουση των τεσσάρων οχημάτων- Σοκάρουν οι φωτογραφίες με τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: «Διαδοχική και βίαιη» η σύγκρουση των τεσσάρων οχημάτων- Σοκάρουν οι φωτογραφίες με τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24/8 στη Λεμεσό αφού μετά από θανατηφόρο τροχαίο έχασε τη ζωή του ο Σάββας Χαραλάμπους.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με την Αστνυομία το τροχαίο δυστύχημα σύμφωνα με την Αστυνομία συνέβη γύρω στις 20:45 στον κύριο δρόμο Καντού – Σουνίου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τέσσερα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους διαδοχικά και βίαια. 

Από τη σύγκρουση, το πρώτο αυτοκίνητο περιστράφηκε και ακινητοποιήθηκε στο δρόμο, το δεύτερο ακινητοποιήθηκε σε χαντάκι βάθους ενός περίπου μέτρου, αφού προηγουμένως ανατράπηκε, ενώ τα αυτοκίνητα τρία και τέσσερα ακινητοποιήθηκαν στο παγκέτο του δρόμου. Επίσης, πέμπτο διερχόμενο αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με ένα εκ των πιο πάνω οχημάτων, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί επίσης στον δρόμο.

Από τις βίαιες συγκρούσεις, ο 75χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα και  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το ΚΥΠΕ από το θανατηφόρο δυστύχημα σοκάρουν αφού φαίνονται τα οχήματα ολοσχερώς κατεστραμμένα. Σύμφωνα με τις έρευνες φαίνεται ότι οδηγός οχήματος επιχειρούσε προσπέραση με αποτέλεσμα να σημειωθεί η νέα τραγωδία.

Σε επικοινωνία μας με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά μας ανέφερε ότι οι εξετάσεις συνεχίζονται ενώ αναμένεται να ληφθούν αριθμός καταθέσεων από τους εμπλεκόμενους όταν αυτό καταστεί δυνατό ενώ θέλησε να προσθέσει πως: «Είναι από τα χειρότερα δυστυχήματα που έχω δει στην καριέρα μου, τέσσερα οχήματα εντελώς κατεστραμμένα»

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.