ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να ψηφίσουμε για να δείξουμε την ενότητα μας, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Σίμος Ιωάννου

Να ψηφίσουμε για να δείξουμε την ενότητα μας, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Σίμος Ιωάννου

Πρέπει να ψηφίσουμε για να δείξουμε ότι οι Αμμοχωστιανοί είναι ενωμένοι, δήλωσε ο υποψήφιος για τη δημαρχεία της Αμμοχώστου, Σίμος Ιωάννου, προσθέτοντας ότι τυχόν εποικισμός της πόλης θα είναι και το τέλος του Κυπριακού.

 
Ο κ. Ιωάννου άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο Πάνω Πολεμιδιών, Κέντρο ΙΗ` και όπως ανέφερε στις δηλώσεις του, "σήμερα ψηφίζει η Αμμόχωστος και πάνω από όλα πρέπει να ψηφίσουμε για να δείξουμε ότι οι Αμμοχωστιανοί είναι ενωμένοι".
 
" Πρέπει να σταματήσουμε τα άνομα σχέδια, τα οποία τεκταίνονται τον τελευταίο καιρό για εποικισμό της πόλης, να σταματήσουμε τη διχοτόμηση της Κύπρου, γιατί ο εποικισμός της Αμμοχώστου θα είναι το τέλος του Κυπριακού προβλήματος", συμπλήρωσε.
 
Εξέφρασε επίσης τη σιγουριά του πως, μετά την εκλογή νέου Δημάρχου, όλοι οι Αμμοχωστιανοί θα είναι μαζί "για να μπορέσουμε να δώσουμε τη μάχη στην ΕΕ, στα ΗΕ κι εντός Κύπρου, για αποφύγουμε αυτό που οι Τούρκοι, εδώ και 45 χρόνια, προετοιμάζουν και θέλουν να γίνει".
 
Ο κ. Ιωάννου πρόσθεσε πως χρειάζονται μεγάλες προσπάθειες και από τη δική μας πλευρά, "από την Κυβέρνηση, από τα κόμματα, για να δείξουμε ότι πραγματικά θέλουμε τη λύση, θέλουμε την επιστροφή στην Αμμόχωστο".
 
"Απευθύνομαι από ένα χώρο, από τα Πάνω Πολεμίδια, ένα συμβολικό χώρο, τον προσφυγικό συνοικισμό που φιλοξενεί χιλιάδες κόσμο και στην πλειοψηφία Αμμοχωστιανούς"  είπε και εξέφρασε την ελπίδα ότι η επόμενη εκλογή, του οποιουδήποτε Δημάρχου, θα είναι μπροστά στο δημοτικό μέγαρο στην Αμμόχωστο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top