ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΥΠΡΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση τραυματίες από τα θανατηφόρα τελευταίων ημερών

ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΥΠΡΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση τραυματίες από τα θανατηφόρα τελευταίων ημερών

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν τραυματίες από τα σοβαρά τροχαία που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού.

Της Γεωργίας Παππούτα

Όπως πληροφορούμαστε, από το τροχαίο που σημειώθηκε στις 15 Αυγούστου στην Λεμεσό, με θύμα την 74χρονη Μαρούλλα Χριστοδούλου, σε σοβαρή κατάσταση είναι δύο 27χρονες.

Η μία εκ των δύο, όπως σας πληροφορήσαμε, βρίσκεται σε καταστολή στην Εντατική του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας και η κατάσταση υγείας της θεωρείται κρίσιμη.

Όσο για την δεύτερη 27χρονη μεταφέρθηκε στο Ισραήλ σε εξειδικευμένο κέντρο σε επίσης σοβαρή κατάσταση, ενώ οι ιατροί δεν αναφέρουν οποιαδήποτε εξέλιξη στην υγεία της. Οι δύο νεαρές έχουν ήδη υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις.

Σοβαρή παραμένει και η κατάσταση υγείας του 49χρονου Δημοτικού Σύμβουλου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Άριστος Αριστείδου, ο οποίος βρίσκεται στην Εντατική Μονάδα, μετά από το συγκλονιστικό τροχαίο που συνέβη στη Λεμεσό, το Σάββατο (24/8), με τη συμπλοκή πέντε οχημάτων. Σοβαρά τραυματίας από το εν λόγω τροχαίο νοσηλεύεται και 43χρονος με κάταγμα στην λεκάνη του και εκτός κινδύνου, ενώ υπενθυμίζουμε ότι από το τροχαίο τραγική κατάληξη είχε ο 75χρονος Σάββας Χαραλάμπους.

Για το συγκλονιστικό αυτό τροχαίο, όπως πληροφορούμαστε λαμβάνονται καταθέσεις και γίνονται συνεχείς εξετάσεις, έτσι ώστε να διευκρινιστούν τα αίτια και η σειρά με την οποία βρίσκονταν τα οχήματα πριν την σφοδρή σύγκρουση.

Όσο για το θανατηφόρο τροχαίο στη Μαραθάσα που σημειώθηκε την Τετάρτη (21/8), με όχημα που κατέληξε σε γκρεμό 100 μέτρων, νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι η 70χρονη μοναχή που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κρίσιμη κατάσταση, έχει παρουσιάσει βελτίωση και αναμένεται να λάβει εξιτήριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top