ΚΥΠΡΟΣ

Live: ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνας

Live: ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνας

Καλησπέρα κυρίες και κύριοι. Θα παρακολουθήσουμε μαζί την εξέλιξη του ντέρμπι κορυφής μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ. Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται ο Απόλλωνας με 51 βαθμούς, ένα περισσότερο από το ΑΠΟΕΛ που έχει 50. Σέντρα στο ΓΣΠ στις 16:00.

ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 2-2

90’+2’ Κίτρινη κάρτα στον Αρτυματά

82’ Aκυρώθηκε γκολ του ΑΠΟΕΛ με την Αγγέλα Κυριάκου να δείχνει ότι ο ο Σέρινταν ήταν σε θέση οφ σάιντ. Δύσκολη φάση και υπάρχει υποψία ότι η μπάλα πήγε στον Ιρλανδό από ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα.

79’ Μεγάλη απόκρουση του Βάλε σε εξ’ επαφής κεφαλιά του Μοράις

77’ Κίτρινη κάρτα στον Γουίλερ

70’ Κίτρινη κάρτα στον Σέρινταν που συμπληρώνει 4 και χάνει τον αγώνα με την ΑΕΚ

68’ Μεγάλη απόκρουση από τον Χιώτη σε τετ-α-τετ με τον Γκιέ

64’ Κίτρινη κάρτα στον Χριστοφίδη

54’ Ένταση μετά από φάουλ του Σανγκόι στον Ρίισε. Στη συνέχεια ο Σανγκόι έπαισε από το πρόσωπο τον Χιώτη με τον οποίο είχαν λογομαχία και ο διαιτητής περιορίστηκε μόνο σε κίτρινη κάρτα για τον Σανγκόι

Ημίχρονο στο ντέρμπι κορυφής στο ΓΣΠ ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνας 2-2. Δύο φορές πήρε προβάδισμα στο σκορ το ΑΠΟΕΛ με τον Γκόμες στο 9’ και τον Ναφίου στο 35’, ισάριθμες φορές απάντησε ο Απόλλωνας με το εύστοχο πέναλτι του Σανγκόι στο 29’ και το γκολ του Παπουλή στο 39’.

45’+2’ Κεφαλιά του Ντε Βινσέντι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόμες, η μπάλα έφυγε μόλις έξω

41’ Εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Γκόμες, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Βάλε

39’ Λάθος στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ, ο Παπουλής έβαλε την κόντρα και στη συνέχεια με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χιώτη

35’ 2-1 Παίρνει ξανά το προβάδισμα το ΑΠΟΕΛ με το πρώτο γκολ του Ναφίου με τη «γαλαζοκίτρινη» φανέλα. Ο Ντε Βινσέντι γύρισε στην περιοχή τη μπάλα από δεξιά και ο Ναφίου με σουτ την έστειλε στα δίχτυα

32’ Αναγκαστική αλλαγή για το ΑΠΟΕΛ. Ο Λάνιγκ τραυματίστηκε στη φάση του πέναλτι και αντικαταστάθηκε από τον Αρτυματά

29’ 1-1 Εύστοχη η εκτέλεση πέναλτι από τον Σανγκόι και ο Απόλλωνας ισοφαρίσει το ντέρμπι

27’ Ο Γκιέ βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Λάνιγκ και ο Βασίλης Δημητρίου έδωσε πέναλτι για τον Απόλλωνα.

22’ Κίτρινη κάρτα στον Χαμτανί

9’ 1-0 Εξαιρετική μπαλιά του Ρίισε προς τον Γκόμες ο οποίο; Μπήκε από αριστερά στην περιοχή, πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Βάλε και άνοιξε το σκορ.

4΄Μακρινό σουτ του Ντε Βινσέντι η μπάλα έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Βάλε

Διαιτητής είναι ο Βασίλης Δημητρίου με βοηθούς τους Αθηνόδωρο Ιωάννου και Αγγέλα Κυριάκου. Τέταρτος διαιτητής ο Γιάγκος Τζιαπούρας, επιπρόσθετοι διαιτητές οι Κώστας Νικολάου και Αβραάμ Τσούκκας και παρατηρητής ο Παναγιώτης Γερασίμου.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Σέρτζιο, Ρίισε, Καρλάο, Χριστοφίδης (79’ Σωτηρίου), Μοράις, Λάνιγκ (32’ Αρτυματάς), Γκόμες, Ντε Βινσέντι, Ναφίου (84’ Χαραλαμπίδης), Σέρινταν.

Απόλλωνας: Βάλε, Γουίλερ, Στυλιανού  (58’ Ν. Λόπες), Μερκής, Ουόν, Στογιάνιβιτς, Χαμτανί, Μεριέμ, Παπουλής (76’ Χ. Λόπες), Σανγκόι (82’ Ρόσα), Γκίε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top