Φινκ: «Βάλαμε τρία γκολ και δωρίσαμε δύο»

Φινκ: «Βάλαμε τρία γκολ και δωρίσαμε δύο»

Διαφώνησε με τον Ιοάν Αντόνε ο Τόρστεν Φινκ για την εικόνα του αγώνα και για όσα είπε ο Ρουμάνος προπονητής περί δίκαιου αποτελέσματος.

Ο Γερμανός προπονητής είπε: «Δεν έχω την ίδια άποψη με τον συνάδελφο μου γιατί πιστεύω ότι δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Βάλαμε τρία κανονικά γκολ και δωρίσαμε δύο στον αντίπαλο. Το τρίτο γκολ του Σέρινταν η μπάλα προήλθε από τον αντίπαλο. Τους επιτρέψαμε να κάνουν μια ευκαιρία στην κόντρα. Έχουμε και εμείς 7 αγώνες και πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε στην πρώτη θέση».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE