ΕΛΛΑΔΑ

Σπουδαίο διπλό με Μιλοσάβλιεφ

Σπουδαίο διπλό με Μιλοσάβλιεφ

Σημαντικό διπλό πήρε ο Λεβαδειακός στην έδρα του Παναιτωλικού αφού επικράτησε με 1-0.

Η ομάδα του Αγρινίου για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ηττήθηκε σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα του. Δεν είχε γκολ το Α’ ημίχρονο παρά τον γρήγορο ρυθμό και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι δύο ομάδες.

Στο Β’ ημίχρονο, ο Παναιτωλικός, μπήκε καλύτερα και είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να απειλεί . Ο Λεβαδειακός με καλή αμυντική λειτουργία, δεν άφησε τους γηπεδούχους να πατάνε περιοχή . Κόντρα στην ροή, του αγώνα ο Λεβαδειακός, πήρε κεφάλι στο σκορ . Στο 72΄, ο Σηφάκης βρήκε τον Γιακουμάκη ,που κατέβασε ωραία την μπάλα  στην συνέχεια  πάσαρε στον Μιλοσάβλιεφ  και σε κενή εστία με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Μέχρι το τέλος δεν υπήρξε κάποια άλλη φάση, με το σύνολο του Άκη Μάντζιου να διαφυλάσσει το υπέρ του προβάδισμα και να φτάνει τελικώς σε μία πολύ σημαντική νίκη, την τέταρτη συνεχόμενη στη SuperLeague.

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Μπεχαράνο, Κούσας, Μαλεζάς, Σκαραμοτσίνο, Κουτρομάνος, Φωτάκης(75 Αλβες) , Ρουσκουγιέδα(67’ Λαζάρ), Θεοδωρίδης(56’ Μύγας ), Μαρτίνες, Μορένο

Λεβαδειακός:  Σηφάκης, Στάθης, Τομάς, Κώτσιος, Μιλιάζες, Πίντερ( 53’ Ζίτο), Πελέ, Μιλοσάβλιεφ(69’  Τριποτσιέρης , Γιακουμάκης(90 Κατίδης), Πουλίδο, Μάντζιος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top