ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aν ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ το πρόβλημα, θα το ΒΡΟΥΝ ξανά μπροστά τους…

Aν ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ το πρόβλημα, θα το ΒΡΟΥΝ ξανά μπροστά τους…

Φάνταζε από την αρχή… βουνό ο στόχος για πρόκριση του Απόλλωνα στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ. Μετά την ήττα με 3-0 στην Ολλανδία από την Άϊντχόφεν, είχαν συμβιβαστεί με την ιδέα, ότι δεν μπορούσαν να φτάσουν σε ένα «θαύμα» στη Λευκωσία. 

Δεν μπορεί πάντως να λεχθεί ότι οι κυανόλευκοι αποχαιρέτισαν με το κεφάλι ψηλά τη διοργάνωση του Γιουρόπα Ληγκ. Πληγώνει το ότι μετά την καθαρή ήττα εκτός έδρας, δέχθηκαν τεσσάρα στον ψεσινό επαναληπτικό με τους Ολλανδούς.

Υπάρχει θέμα με τη λειτουργία του αμυντικού μηχανισμού, αλλά και με τη νοοτροπία της ομάδας. Παθαίνει black out και… δέχεται μαζεμένα τέρματα, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό συνέβη δυο φορές, μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Αν το υποτιμήσουν οι τεχνικοί υπεύθυνοι και επαναπαυτούν στο ότι ήταν απέναντι στον Απόλλωνα, μια ομάδα μεγαλύτερου βεληνεκούς, θα το… βρουν ξανά μπροστά τους στην πορεία.

Ο υπογράφων το… «φώναξε» αρκετές φορές, κατά τους τελευταίους δυο μήνες από το ραδιόφωνο, ότι με τον εμβολιασμό της άμυνας κάτι πήγε λάθος.

Εννοείται ότι επηρεάζει σημαντικά η απώλεια Βαλεντίν Ρομπέρζ, αφού μιλάμε για τον παίχτη που ήταν ηγέτης της πισινής γραμμής τα τελευταία τρία χρόνια.

Αυτοί που έχουν τα γκέμια στον προγραμματισμό, θεωρούν ότι δεν πρέπει να δώσουν «συγχωροχάρτι» στον Γάλλο σέντερ μπακ, έστω κι αν ο ίδιος τις τελευταίες δυο-τρεις εβδομάδες βγάζει προς τα έξω, ότι θέλει να παραμείνει ένοικος Κολοσσίου.

Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί οπαδοί, προτρέπουν τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη, να πάρει επάνω του την όλη υπόθεση και να… φωνάξει τον «Ρόμπι» να μπει ξανά σε ρυθμούς δουλειάς με την υπόλοιπη ομάδα.

Μέχρι χθες το μεσημέρι, όπως μας έλεγε ενημερωμένη πηγή, δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να τεθεί στη διάθεση του Αυγουστή ο έμπειρος παίχτης.

Δεν γνωρίζουμε αν το χθεσινό «χαστούκι» (βάσει του μεγέθους της ήττας), αναγκάσει τον διοικητικό ηγέτη του Απόλλωνα, να κάμει στροφή 180 μοιρών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top