ΤΖΟΚΕΡ: Από την Λευκωσία ο ένας τυχερός – Χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό του – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Από την Λευκωσία ο ένας τυχερός – Χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό του – ΠΙΝΑΚΑΣ

Ένας από τους τέσσερις τυχερούς στην δεύτερη κατηγορία της κλήρωσης του Τζόκερ την Κυριακή (1/9) έπαιξε το δελτίο του σε πρακτορείο στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, ο εκ των τυχερών που έβαλε στον λογαριασμό του το ποσό των 22.937,99 ευρώ έπαιξε το δελτίο του στο πρακτορείο Μαγδαλένα Σαρρή στην οδό Αρμενίας στον Στρόβολο.

Τα άλλα τρία τυχερά δελτία, παίχθηκαν σε πρακτορεία στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι στην κλήρωση της Κυριακής (1/9) δεν βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία και στην κλήρωση της Πέμπτης (5/9) οι τυχεροί θα μοιραστούν το ποσό των 2.4 εκατ. τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE