Tον ΚΡΑΤΗΣΑΝ μόνο για την Ευρώπη…

Tον ΚΡΑΤΗΣΑΝ μόνο για την Ευρώπη…

Ήταν πολύ διαφωτιστικός ο Σωφρόνης Αυγουστή, για τον λόγο που του έδωσε… χαρτί απόλυσης την περασμένη Παρασκευή, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης. 

Ουσιαστικά, κόστισε στον 41χρονο τεχνικό, η αδυναμία του να πάρει το πρωτάθλημα τις δυο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους.

Μετά και από την ψεσινή τοποθέτηση του Σωφρόνη Αυγουστή, διερωτόμαστε γιατί δεν έλαβαν απόφαση τον Μάιο, να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Αν θυμάστε ο ίδιος, είχε θέσει εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης, μετά από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ αρχές Μαίου.

Προφανώς θεωρούσαν οι διοικούντες ότι στην Ευρώπη, είχε άλλο… αέρα και κουμάνταρε καλύτερα την ομάδα.

Μη έχοντας την πίεση των αγώνων εντός των τειχών και ειδικά στα «μεγάλα» παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ.

Τα συγκεκριμένα ματς, αποτέλεσαν «μαύρη τρύπα» για τον Απόλλωνα την περασμένη σεζόν.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.