Ελλάδα: Σάλος με Κατρούγκαλο -Πρώτο θέμα και στη Γερμανία το σκάνδαλο διαφθοράς

Ελλάδα: Σάλος με Κατρούγκαλο -Πρώτο θέμα και στη Γερμανία το σκάνδαλο διαφθοράς

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει πλέον η υπόθεση με τον Γιώργο Κατρούγκαλο, καθώς η αποκάλυψη του Βήματος δεν προκάλεσε μόνο έντονους τριγμούς στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό, αλλά βγήκε και εκτός συνόρων.

Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμη και η Bild έκανε πρώτη είδηση, στη διαδικτυακή έκδοσή της, το συγκεκριμένο θέμα με πρωταγωνιστή τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τα ιδιωτικά συμφωνητικά που υπέγραψε με εκατοντάδες απολυμένους του Δημοσίου, στα οποία προβλεπόταν για τον ίδιο δικηγορική προμήθεια 12% σε περίπτωση επαναπρόσληψής τους.

«Σκάνδαλο διαφθοράς, υπουργός κατά της διαφθοράς», είναι ο τίτλος της Bild, ενώ στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο κ. Κατρούγκαλος είναι υπεύθυνος για τις μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο τομέα στην Ελλάδα, αλλά φέρεται να έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο διαφθοράς.

Η Bild, που αναφέρει εκτενώς τις πληροφορίες από το δημοσίευμα του Βήματος, επισημαίνει ότι με τις κατηγορίες ασχολήθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας, που δήλωσε ότι έμεινε ικανοποιημένος από τις εξηγήσεις του κ. Κατρούγκαλου.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE