Στα αποδυτήρια της Εθνικής και ομιλία: «Παίξετε για την Κύπρο – Αγώνας σταυροδρόμι»

Στα αποδυτήρια της Εθνικής και ομιλία: «Παίξετε για την Κύπρο – Αγώνας σταυροδρόμι»

Στα αποδυτήρια της Εθνικής για να χαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στον αγώνα με το Καζακστάν με την Παρασκευή βρέθηκε πριν τη σημερινή προπόνηση ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας.

«Ο αγώνας της Παρασκευής είναι σταυροδρόμι για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας μας στον όμιλο. Παίξετε για την Κύπρο, παίξετε για τον κόσμο, παίξετε για τους εαυτούς σας. Η Ομοσπονδία είναι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Ο κόσμος θα έρθει να σας στηρίξει και είναι πολύ σημαντικό να μην τον απογοήτευσουμε» ήταν το μήνυμα του κ. Κούμα προς τους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.