ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ-ΕΓΚΩΜΗ: «Δεν γνωρίζω τίποτα» ανέφερε η 41χρονη -Όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ-ΕΓΚΩΜΗ: «Δεν γνωρίζω τίποτα» ανέφερε η 41χρονη -Όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο

Τους δικούς της ισχυρισμούς , αρνούμενη οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση, προέβαλε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου η 41χρονη που κατηγορείται για απόπειρα φόνου εναντίον της 72χρονης μητέρας του πρώην συμβίου της, που διαπράχθηκε το πρωί της Τετάρτης, 4 Σεπτεμβρίου, σε οικία στην οδό Αρχιεπισκόπου Λεοντίου στην Έγκωμη.

Κατά την σύλληψη της το βράδυ της 4ης Σεπτεμβρίου, όταν της επιστήθηκε η προσοχή στον Νόμο απάντησε “I don' t know anything” (Δεν γνωρίζω τίποτα).

Σύμφωνα με όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο το πρωί της Πέμπτης 5/9, η 72χρονη σε κατάθεσή της, ανέφερε ότι στις 4/9 βρήκε την 41χρονη πρώην συμβία του γιου της, στο σαλόνι του σπιτιού της να κλαίει. Η 41χρονη σε κάποια στιγμή, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της 72χρονης, την άρπαξε από τον λαιμό και την πίεζε για πολλή ώρα, ενώ αυτή προσπαθούσε να αντισταθεί μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Η 72χρονη ανέφερε στους ανακριτές ότι όταν άνοιξε ξανά τα μάτια της, απλά είδε αρκετό κόσμο γύρω της.

Η 41χρονη, σε κατάθεσή της, ανέφερε ότι διατηρούσε δεσμό με τον γιο της 72χρονης τα τελευταία τρία χρόνια και ζούσαν σε ένα μικρό σπίτι πίσω από την οικία της μητέρας του. 

Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε ο γιος της 72χρονης το τελευταίο διάστημα της ζήτησε να χωρίσουν, αφού η ύποπτη παρακολουθείτο από ψυχίατρο και νοσηλεύθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική Αθαλάσσας.

Η ύποπτη, εξετάστηκε από ψυχίατρο ο οποίος έκρινε πως η 41χρονη από τη Ρωσία έχει επίγνωση των πράξεών της και κατ΄ επέκταση μπορεί να παρακολουθήσει αστυνομική και δικαστική διαδικασία.

Ο γιος της 72χρονης, σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, το πρωί της Τετάρτης (4/9) όταν ξύπνησε βρήκε την 40χρονη στο κρεβάτι του και της ζήτησε να φύγει, κάτι που έκανε η ύποπτη.

Στην συνέχεια, πήγε να την συναντήσει εκεί όπου διαμένει και της εξήγησε ότι δεν μπορούν πλέον να είναι μαζί και ότι ούτε η μητέρα του, την θέλει.

Ο γιος της 72χρονης, αφότου αναχώρησε από την οικία της 40χρονης, μετέβηκε στο σπίτι της μητέρας του για να την ενημερώσει για την συνάντησή του με την πρώην συμβία του.

Εκεί, βρήκε την 40χρονη και αφού έψαξε την μητέρα του, την εντόπισε ξαπλωμένη στο έδαφος του σαλονιού, με πολλή αίμα γύρω από το κεφάλι και ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό της.

Σημειώνεται ότι μέχρι την Πέμπτη (5/9) που η 40χρονη οδηγήθηκε στο δικαστήριο λήφθηκαν 10 καταθέσεις ενώ υπολείπονται άλλες 35.  

Η ύποπτη μετα από δικάστικα διάταγμα τέθηκε υπό 8ημερη προσωποκράτηση. 

 



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top