ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΤΑΚΑ όλο… νόημα ο Πικέ προς Νεϊμάρ για το μέλλον του!

ΑΤΑΚΑ όλο… νόημα ο Πικέ προς Νεϊμάρ για το μέλλον του!

Ο Ζεράρ Πικέ αποκάλυψε την κουβέντα που είπε στον Νεϊμάρ μόλις έκλεισε η φετινή μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού κι έκανε τον Βραζιλιάνο να σκέφτεται πως κάποια στιγμή, ίσως οι συνθήκες να είναι καλύτερες για να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα.

Ο Καταλανός αμυντικός απολαμβάνει τις ελεύθερες μέρες που έδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους μη διεθνείς ποδοσφαιριστές, τους οποίους περιμένει πίσω στις προπονήσεις από Δευτέρα.

Έτσι, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη μαζί με την σύζυγό του, Σακίρα, παρακολούθησε παιχνίδια του US Open στο τένις και μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, τοποθετήθηκε για το θέμα του Νεϊμάρ:

«Ήταν ένα μεγάλο σήριαλ αυτό που εκτυλίχθηκε το φετινό καλοκαίρι. Μόλις ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος, μιλήσαμε και του ευχήθηκα να πάνε όλα καλά τη νέα σεζόν στην Παρί. Του είπα πως κάθε καλοκαίρι θα είναι και μια διαφορετική ευκαιρία για να κάνει αυτό που θέλει και θα δούμε αν θα καταφέρει να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα».

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top