ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλυτο στο «ρελαντί» για Ισπανία, διατήρησε το προβάδισμα η Σουηδία

Απόλυτο στο «ρελαντί» για Ισπανία, διατήρησε το προβάδισμα η Σουηδία

Με χαρακτηριστική άνεση, η Ισπανία σάρωσε 4-0 τις αδύναμες Φερόες στο Χιχόν για την έκτη αγωνιστική του έκτου ομίλου των προκριματικών του EURO 2020 και έφτασε στο «6 στα 6» στο γκρουπ.

Ισοπαλία που τη φέρνει στο +1 στη δεύτερη θέση από τη Ρουμανία παραχώρησε η Σουηδία στη Νορβηγία στο σκανδιναβικό ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ελπίδες για την πρόκριση.

Ισπανία-Φερόες 4-0
Χωρίς να έχει δημιουργήσει τίποτα ιδιαίτερο μέχρι το πρώτο τέταρτο, η Ισπανία προηγήθηκε στο 13’ όταν, μετά από έξοχο συνδυασμό των παικτών των «φούριας ρόχας», ο Ροντρίγκο σε κενή εστία προώθησε την μπάλα στα δίχτυα από την τελική πάσα του Οριαθάμπαλ. Ο Σέρχιο Ράμος έχασε μία καλή ευκαιρία στο 21’ και ο Μπιάρταλιντ απάντησε για τους νησιώτες. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα άρχισε να εξελίσσεται σε μοιραίο στη συνέχεια για τους γηπεδούχους, με τους Ράμος και Ροντρίγκο να χάνουν ακόμα δύο ευκαιρίες.

Στην αρχή της επανάληψης, ο Σούσο έχασε μια καλή ευκαιρία και στο 50’ ο Ροντρίγκο με ωραία ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 2-0. Οι Ισπανοί συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά άρχισαν να ρίχνουν και τους ρυθμούς τους με τις συνεχόμενες αλλαγές, όμως στο τελευταίο 20λεπτο άρχισαν ξανά να πιέζουν. Έτσι, στο 90’ ο Αλκάνταρα έδωσε την ευκαιρία αρχικά στον Αλκαθέρ να κάνει το 3-0 και ο ίδιος μετά την ασίστ του Γκαγιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 93’.

Σουηδία-Νορβηγία 1-1
Οι δύο ομάδες μπήκαν χαλαρά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν λιγοστές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, με τους Σουηδούς να χάνουν δύο και τους Νορβηγούς να ξεκινούν το «χορό». Οι Νορβηγοί πήραν τα «ηνία» της αναμέτρησης μετά το 30’και, ύστερα από την ευκαιρία του Σέλνες, έκαναν το 0-1 στο 45’ με τον Γιόχανσεν μετά την προσπάθεια το Οντεργκάαρντ.

Οι δύο ομάδες δε δημιούργησαν τη μεγάλη ευκαιρία στα αντίπαλα καρέ στην αρχή της επανάληψης. Όμως, στο 60’ ο Εκνταλ συνδυάστηκε με τον Φόρσμπεργκ και αυτός από το κέντρο της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Γιαπστάιν. Οι Κινγκ και Φόρσμπεργκ δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι δύο πρωταγωνίστησαν και στις δύο επόμενες φάσεις της αναμέτρησης, όμως δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top