ΚΥΠΡΟΣ

«Γυαλίζει» το μάτι τους στην ΑΕΚ

«Γυαλίζει» το μάτι τους στην ΑΕΚ

Με 47 γκολ η ΑΕΚ διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (πίσω από τον Απόλλωνα) και δείχνει με την παρουσία της πως είναι ικανή για να κατακτήσει την 3η θέση.

Η ομάδα της Λάρνακας επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα που διαθέτει αλλά και την οργάνωση σε όλες τις γραμμές, κάτι που φανερώνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο αλλά και από τους παίκτες.

Στο παιχνίδι με τον Ερμή, η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική. Ασταμάτητος ο Βάντερ, σταθερός όπως πάντα ο Καταλά ενώ και ο Σκοπελίτης στο χώρο της μεσαίας γραμμής έδωσε αρκετές δυνάμεις. Ο κόσμος στις κερκίδες έδωσε μαζικό παρών, αναγκάζοντας τον Τόμας Κρίστιανσεν να στείλει τα ευχαριστώ τους όχι μόνο από δηλώσεις αλλά και από το Facebook.

Κάταγμα στο χέρι έχει υποστεί ο Βάντερ, έχει τοποθετηθεί νάρθηκας και η κατάσταση του αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Πρόβλημα στα δάχτυλα του χεριού του είχε ο Μουρίγιο, αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Οι προπονήσεις επαναρχίζουν την ερχόμενη Παρασκευή και η ΑΕΚ έχει μπροστά της το εντός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top