Το «σήκωσε» ο Νόβακ Τζόκοβιτς (VIDEO)

Το «σήκωσε» ο Νόβακ Τζόκοβιτς (VIDEO)

Μεγάλος θριαμβευτής του τελικού στο Indian Wells ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος νίκησε με 2-1 τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Σέρβος τενίστας, νούμερο ένα στον κόσμο, κατέκτησε το BNP Paribas Open για 5η φορά και έφθασε συνολικά στους 50 τίτλους στην καριέρα του.

Ο «Νόλε» έχασε την ψυχραιμία του σε κάποια φάση του τελικού, έσπασε ακόμη και την ρακέτα αλλά διατήρησε τη δυναμική του και σε 2 ώρες και 17 λεπτά νίκησε τον μεγάλο του αντίπαλο και πήρε το παιχνίδι με 2-1 σετ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE