ΚΥΠΡΟΣ

Το ντεμπούτο του Παναγή και το τρίτο γκολ του Γκαρσία

Το ντεμπούτο του Παναγή και το τρίτο γκολ του Γκαρσία

Η Ομόνοια μέσω της επίσημης της ιστοσελίδας, ενημερώνει για στατιστικά στοιχεία που αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά:

Τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα έφτασαν Ρομπέρτο Γκαρσία και Νούνο Ασίς, μετά που "είδαν" δίχτυα στον αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση, ο Γιώργος Οικονομίδης έδωσε την 3η του ασίστ, ενώ το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Παναγή.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας και του πρωταθλήματος παραμένει ο Μίκαελ Ποτέ, τη δεύτερη θέση μοιράζονται τέσσερις ποδοσφαιριστές οι Νούνο Ασίς, Ρομπέρτο Γκαρσία, Λεάντρο και Γκαουσού Φοφανά, οι οποίοι σημείωσαν από τρία. Στα δύο γκολ βρίσκονται οι Αντρέ Σκέμπρι, Κριστοβάο Ράμος και Άντραζ Κιρμ, ενώ από ένα έχουν οι Ονησίφορος Ρουσιάς, Γιώργος Οικονομίδης, Άλεξ Ρούμπιο και Ιβάν Ρούνιε.

Στην κορυφή της λίστας με τις ασίστ εξακολουθεί να βρίσκεται ο Άντραζ Κιρμ (5), με τον Γιώργο Οικονομίδη να ανεβαίνει στην 2η θέση (3), εκεί όπου βρίσκεται και ο Ρομπέρτο Γκαρσία (3). Από δύο ασίστ έδωσαν οι Νούνο Ασίς και Κριστοβάο Ράμος, ενώ από μία έχουν οι Άλεξ Ρούμπιο, Ρενάτο Μαργκάσα και Χάρης Κυριάκου.

Τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής έχει ο Ρενάτο Μαργκάσα (1872), δεύτερος στον σχετικό πίνακα είναι ο Μίκαελ Ποτέ (1770), ακολουθεί ο Ούτσα Λομπτζιανίτζε (1640), πιο κάτω είναι ο Νούνο Ασίς (1549), ενώ στη συνέχεια βρίσκονται οι Γιώργος Οικονομίδης (1480), Άντραζ Κιρμ (1446), Χοσέ Μορέιρα (1276), Κριστοβάο Ράμος (1228), Γκαουσού Φοφανά (1076) και Λεάντρο (990).

Μετά το ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Παναγή με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έγιναν 29 οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που αγωνίστηκαν σε αγώνες πρωταθλήματος.

Πρώτος σε συνολικές συμμετοχές βρίσκεται ο Ρενάτο Μαργκάσα (23), μία λιγότερη έχει ο Μίκαελ Ποτέ (22), τρίτος στη σχετική κατάταξη είναι ο Γκαουσού Φοφανά (21), ακολουθούν οι Νούνο Ασίς (20) και Άντραζ Κιρμ (20), ενώ πιο κάτω βρίσκονται οι Ούτσα Λομπτζιανίτζε (19), Ρομπέρτο Γκαρσία (19), Γιώργος Οικονομίδης (17), Κριστοβάο Ράμος (17) και Άλεξ Ρούμπιο (17).

Τις περισσότερες φορές ως βασικός έχει αγωνιστεί ο Ρενάτο Μαργκάσα (21), τον οποίο ακολουθεί ο Μίκαελ Ποτέ (20), μία λιγότερη συμμετοχή ως βασικός έχουν οι Νούνο Ασίς (19) και Άντραζ Κιρμ (19), ενώ στη συνέχεια βρίσκονται οι Ούτσα Λομπτζιανίτζε (18), Γιώργος Οικονομίδης (17), Χοσέ Μορέιρα (15), Κριστοβάο Ράμος (15), Λεάντρο (11) και Γκαουσού Φοφανά (10).

Τις περισσότερες φορές ως αναπληρωματικός έχουν αγωνιστεί τρεις ποδοσφαιριστές, οι Ρομπέρτο Γκαρσία (11), Γκαουσού Φοφανά (11) και Ονισήφορος Ρουσιάς (11), τους ακολουθεί ο Άλεξ Ρούμπιο (8), ενώ πιο κάτω είναι ο Αντρέ Σκέμπρι (5).

Θα απουσιάσουν από τον επόμενο αγώνα της ομάδας μας οι Ρενάτο Μαργκάσα (6) και Γιώργος Οικονομίδης (4), λόγω τιμωρίας από κίτρινες κάρτες. Στο όριο να εκτίσουν ποινή για τον ίδιο λόγο βρίσκονται οι Ούτσα Λομπτζιανίτζε (5), Νούνο Ασίς (5), Αντρέ Σκέμπρι (3) και Ερόλντ Γκουλόν (3).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top