98.760 θεατές βρέθηκαν στο «Καμπ Νου» (Φωτογραφίες)

98.760 θεατές βρέθηκαν στο «Καμπ Νου» (Φωτογραφίες)

Όταν μιλάμε για clasico, μιλάμε για ένα παιχνίδι που κανείς δεν θέλει να χάσει.

Αρκετό καιρό πριν, γίνεται «μάχη» για ένα εισιτήριο και στο χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, το «Καμπ Νου» ήταν κατάμεστο. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Μπαρτσελόνα, έκοψε τα περισσότερα εισιτήρια για την φετινή σεζόν, συγκεκριμένα 98.760 θεατές βρέθηκαν στις εξέδρες.

Το προηγούμενο φετινό της ρεκόρ ήταν με την Σίτι, όπου κόπηκαν 92.551 εισιτήρια.

Φανταστική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και οι φωτογραφίες, μιλούν από μόνες τους…

Στέλιος Δημοσθένους 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE