ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μοράις, η νέα του θέση και τα «συν» που δίνει στον ΑΠΟΕΛ!

Ο Μοράις, η νέα του θέση και τα «συν» που δίνει στον ΑΠΟΕΛ!

Το… σίριαλ του καλοκαιριού έλαβε τέλος, με τον Νούνο Μοράις να συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ, όμως, όχι ως ποδοσφαιριστής πλέον, αλλά παίρνοντας θέση στο προπονητικό τιμ της ομάδας.

Ο Πορτογάλος, έπειτα από 12 χρόνια συνεχής παρουσίας στους γαλαζοκιτρίνους, «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ανέλαβε νέα καθήκοντα. Η παρουσία του, έστω και από αυτή τη θέση, δίνει πολλά στον ΑΠΟΕΛ.

Αρχικά, είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος «συνέδεσε» το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας. Δήλωσε «παρών» όταν ο ΑΠΟΕΛ έγραψε με χρυσά γράμματα τις μεγαλύτερες σελίδες της ιστορίας του, και έχει μια άλλη σχέση μαζί του. Μια σχέση… καρδιάς, αφού είναι η ομάδα που αγάπησε περισσότερο. Βέβαια, και ο Πορτογάλος αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Ξέρει πολύ καλά τι θα πει ΑΠΟΕΛ, ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας, τι προσπαθούν να πετύχουν, και θα βάζει γρήγορα στο κλίμα τους νέους ποδοσφαιριστές, με τον Τόμας Ντολ, να γνωρίζει πως έχει ένα «δυνατό χαρτί» στον πάγκο της ομάδας του.

Οι ποδοσφαιριστές, θα μπορούν να νιώθουν πιο… άνετα, καθώς με μερικούς ήταν συμπαίκτης, ενώ θα του μιλάνε πιο «ανοιχτά», και δεν θα υπάρχουν παρεξηγήσεις στην ομάδα. Όλοι σέβονται τον Νούνο, και αυτό είναι επιπλέον συν.

Δεν παύει να είναι ένας ηγέτης, και όταν του δίνεται η ευκαιρία, ή όταν η ομάδα χρειάζεται αυτό το ψυχολογικό ντοπάρισμα τότε ο Μοράις, μέσα στα αποδυτήρια θα βγαίνει μπροστά.

Ο Πορτογάλος, ξέρει καλά, πως ο ΑΠΟΕΛ θέλει πάντα να πετυχαίνει, και χρειάζεται άτομα που θέλουν το ίδιο, που έχουν την ίδια δίψα, την ίδια όρεξη, για αυτό, θα κάνει ότι περνά από το χέρι του, για να γράψει εκ νέου ιστορία με τους γαλαζοκιτρίνους, αυτή τη φορά όμως, από άλλη θέση.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top