ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι πέρσι, τι φέτος… Στο ίδιο έργο θεατές! Η… ΠΙΚΡΗ αλήθεια

Τι πέρσι, τι φέτος… Στο ίδιο έργο θεατές! Η… ΠΙΚΡΗ αλήθεια

Είναι γεγονός πως αφηνόταν να νοηθεί στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου ότι η Εθνική Ανδρών μας θα… τσέπωνε δύο νίκες, εύκολα – δύσκολα, στα δύο πρόσφατα της παιχνίδια για την προκριματική φάση των ομίλων του Euro 2020, με το Καζακστάν στο ΓΣΠ, καθώς και εκτός έδρας με το Σαν Μαρίνο.

Οι αναρτήσεις διεθνών παικτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ομάδων, οι δηλώσεις που γίνονταν από ΚΟΠ και από Εθνική Ανδρών Κύπρου, η όλη προβολή που διδόταν, κυρίως για την εντός έδρας αναμέτρηση με το Καζακστάν, έστελναν το ξεκάθαρο μήνυμα να αγκαλιαστεί αυτή η προσπάθεια, αυτή η ομάδα, αυτή η τεχνική ηγεσία και αυτοί οι παίκτες, ότι θα μας έκαναν περήφανους, χαρούμενος, ότι ο στόχος του δύο επί τρία θα εκπληρωνόταν.

Αντί αυτού, είδαμε την Εθνική Ανδρών Κύπρου, με τη δική της παρουσία, εμφάνιση, στο ΓΣΠ, να… ρίχνει δύο βαθμούς στα σκουπίδια, να μην μπορεί να κερδίσει ένα Καζακστάν, με την κριτική να γίνεται από κάποιους ως έπρεπε, ενώ με άλλους σα να μην συνέβη τίποτα, απλά να λένε κοιτάμε μπροστά, προχωράμε.  Και μην μου πείτε ότι πήγε η Εθνική Ανδρών Κύπρου και… έριξε τεσσάρα στο Σαν Μαρίνο γιατί θα γελά και το «παρδαλό κατσίκι». Τούτο έλειπε, να μην κέρδιζε η ομάδα του Μπεν Σιμόν στο Σαν Μαρίνο.

Ναι σίγουρα, σε κάθε αναποδιά, μπορεί να ειπωθεί ότι έγινε – έγινε, αλλά κοιτάμε μπροστά προχωράμε, αλλά να προχωράμε, όμως…  Όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια…

Και το τι εννοούμε…;

Ότι πέρσι τέτοιο καιρό, στις υποχρεώσεις που είχε η Εθνική Ανδρών Κύπρου στο Πρωτάθλημα Εθνών (Nations League), πάλι τα ίδια είχαμε.

Θυμίζω τις δύο αρθρογραφίες του γραφών πριν από ένα χρόνο ακριβώς…

Δεν ήταν τίποτα άλλο πέρα από το… καθήκον! Μόνο ΕΚΕΙ πρέπει να δίνουν απαντήσεις και όχι με ατάκες

Ποιοι στόχοι… απλά βάλτε του «ρίγανη»!

Δυστυχώς, η Εθνική Ανδρών Κύπρου δεν λέει να κάνει το επιπλέον βήμα.  Εδώ και χρόνια ο καθένας μας ευελπιστεί, φιλοδοξεί να δει την Εθνική μας ομάδα σε μία μεγάλη διοργάνωση.  Εντούτοις, δεν μπορούμε.  Δείχνουμε ανίκανοι.  Επειδή, πολλοί είναι αυτοί που είναι της… στρατηγικής, «μπορώ ίσον  θέλω», τότε εάν το πάρουμε με αυτό, τελικά μπορούμε, θέλουμε, ή δεν μπορούμε, δεν θέλουμε…;  Η απάντηση δεν είναι άλλη, ότι με αυτή την κατάσταση που υπάρχει δεν μπορούμε… Θέλουμε πολλά «ψωμιά» ακόμη, για να δούμε την Εθνική Ανδρών Κύπρου να λαμβάνει μέρος σε μία σπουδαία διοργάνωση. Να παίρνει μία πρόκριση…

Και επειδή πάντα είμαι της άποψης, της θέσης, ότι πάει λάθος πρέπει να ξεκινά για να βελτιωθεί, να διορθωθεί, από τη «ρίζα του κακού», έτσι και σε αυτό το κεφάλαιο.  Η ευθύνη αφορά όλους.  Από την… κεφαλή μέχρι και τον τελευταίο «στρατιώτη» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top