Θέλει να «δέσει» τον Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός

Θέλει να «δέσει» τον Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός

Το ταξίδι του μάνατζερ του Ρομπέρτο, Μαριάνο Αγκιλάρ, φούντωσε τις φήμες για την παραμονή του Ισπανού τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό.

Ο εκπρόσωπος του υψηλόσωμου τερματοφύλακα, βρέθηκε χθες στο «Καραϊσκάκης» όπου παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Μαριάνο Αγκιλάρ, είχε την ευκαιρία να τα… πει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η παρουσία του εκπρόσωπου των Ρομπέρτο φούντωσε τις φήμες για το μέλλον του Ισπανού τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται διατεθειμένοι να καταθέσουν νέα πρόταση στον Ρομπέρτο για την παραμονή του στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια, με σαφώς βελτιωμένες αποδοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE