ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πώς και γιατί κυκλοφορεί το όνομα του Σάββα Παντελίδη για ν’ αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας

Πώς και γιατί κυκλοφορεί το όνομα του Σάββα Παντελίδη για ν’ αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας

Υπάρχει ή όχι θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό, έπειτα απ΄την άνευρη εκκίνηση των «πρασίνων» στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος; Πώς και γιατί κυκλοφορεί το όνομα του Σάββα Παντελίδη;

Τα «απόνερα» των κακών εμφανίσεων του Παναθηναϊκού στα δύο πρώτα παιχνίδια της φετινής Super League, «χτυπούν» το εσωτερικό της ομάδας. Η ισοπαλία της πρεμιέρας στη Λαμία και κυρίως το «πάρτι» του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, εξαγρίωσαν τους οπαδούς του «τριφυλλιού» που ακόμα γιουχάρουν κι άγγιξαν μέχρι και τις ευαίσθητες χορδές του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους και επί της ουσίας, έστειλε μήνυμα περί άμεσων αλλαγών στην ομάδα απ΄την στιγμή που δεν υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα.

Κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως το προσεχές παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αποκτά χαρακτήρα τελικού για τους «πράσινους» και θεωρείται κομβικό σχετικά με τις αποφάσεις που θα πάρει ο Αλαφούζος σε σχέση με ενδεχόμενες αλλαγές την ομάδα.

Μια φορά, στα ενδότερα των «πρασίνων» υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κανένα θέμα προπονητή.

Ούτε από την πλευρά Αλαφούζου, ούτε απ΄τον Νταμπίζα, ούτε κι απ΄τον Δώνη.

Έτσι όμως και ο Παναθηναϊκός δεν πάρει τα…πάνω του στα παιχνίδια που έρχονται αρχής γενομένης απ΄το ματς με τον Άρη, το βαρύ κλίμα θα βαρύνει ακόμα περισσότερο και το ενδεχόμενο της παραίτησης του Δώνη δεν θα πρέπει να αποκλείεται.

Όπως και εκείνο το πρότζεκτ που ψιθυρίζεται τελευταία και φέρνει τον Σάββα Παντελίδη να αποτελεί τον πιθανότερο διάδοχο του Δώνη, αν και εφόσον ο τελευταίος αποχωρήσει απ΄τον πάγκο του «τριφυλλιού».

Μην το αποκλείουμε μάλιστα ο ίδιος ο Δώνης να…προτείνει στους Νταμπίζα – Αλαφούζο τον Παντελίδη για διάδοχό του.

Όπως ακριβώς είχε κάνει πριν από χρόνια στον Ατρόμητο αμέσως μετά την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, όταν οι Σπανός και Αγγελόπουλος του ζήτησαν την γνώμη του για τον «αντι – Δώνη».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top