ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Αποπειράθηκαν να την σκοτώσουν μετά την εγχείρηση για αλλαγή φύλου – VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Αποπειράθηκαν να την σκοτώσουν μετά την εγχείρηση για αλλαγή φύλου – VIDEO

Συγκλονιστική είναι η ιστορία της Ιωάννας, που ενώ στα χαρτιά ήταν άνδρας, δεν ένιωσε ποτέ έτσι, γι’ αυτό επέλεξε να προχωρήσει σε εγχείρηση για αλλαγή φύλου.

Η ίδια διηγήθηκε τα βιώματά της στην εκπομπή του Alpha Κύπρου '24 ώρες' και στον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, από τον καιρό που ήταν παιδί μέχρι σήμερα που είναι 63 ετών.

Όπως είπε, όταν ήταν άνδρας, αρραβωνιάστηκε δύο φορές αλλά στην συνέχεια χώρισε όταν στις συντρόφους του, αποκάλυψε ότι ήταν τρανσέξουαλ (δηλ. ένιωθε γυναίκα σε σώμα άνδρα).

Όμως στην συνέχεια, για τα μάτια του κόσμου όπως είπε, αναγκάστηκε να παντρευτεί με γυναίκα και μάλιστα απέκτησε μαζί  της παιδιά. Σημείωσε μάλιστα ότι η γυναίκα με την οποία παντρεύτηκε, γνώριζε την σεξουαλικότητά του.  

Σύμφωνα με την ίδια, όταν χώρισαν έπρεπε να δίνει ένα μεγάλο ποσό  για διατροφή και γι’ αυτό «κύλισε» στην πορνεία αρχικά ως ομοφυλόφιλος, ενώ στην πορεία ξεκίνησε τις πρώτες εγχειρήσεις για αλλαγή φύλου.

Μόλις ξεκίνησε τις εγχειρήσεις για να αποκτήσει σώμα γυναίκας, η πρώην σύζυγός του, του άσκησε μπούλινγκ, ενώ σημείωσε ότι τα παιδιά τους γνώριζαν ότι δούλευε σε πορνείο για να εξασφαλίσει τα χρήματα που χρειάζονταν για να πληρώσει την διατροφή.

Αφότου έγινε γυναίκα, σε κάποια στιγμή σταμάτησε να δίνει διατροφή στην οικογένειά του, ενώ κιντύνευσε και με φυλάκιση. Όπως είπε η Ιωάννα, πλέον, όταν σταμάτησε να δίνει λεφτά, τότε σταμάτησαν όλοι από την οικογένεια να επικοινωνούν.

Είπε ότι η τελευταία φορά που είδε τα παιδιά της, ήταν πριν 20 χρόνια και ότι πλέον αν τα δει στον δρόμο, δεν θα τα αναγνωρίσει.

Εξέφρασε μάλιστα παράπονο που τα παιδία της δεν την κάλεσαν στον γάμο τους, ούτε επικοινωνούν μαζί της…

Συγκλονιστική ήταν περιγραφή της, για την απόπειρα φόνου που έγινε εναντίον της, λίγο μετά την εγχείρηση.

Η Ιωάννα, ανέφερε ότι πριν από 5 χρόνια αποσύρθηκε από την πορνεία.

Δείτε πιο κάτω απόσπασμα από την εκπομπή:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top