Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους της Λάρνακας

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους της Λάρνακας

Ανοικτοί για την τροχαία κίνηση είναι πλέον όλοι οι δρόμοι στη Λάρνακα, οι οποίοι είχαν κλείσει νωρίτερα λόγω συσσώρευσης μεγάλων ποσοτήτων νερού στο οδόστρωμα. Ανοικτός επίσης είναι και ο δρόμος Νικόκλειας – Αγίου Νικολάου, στην επαρχία Πάφου, ο οποίος είχε καταστεί επικίνδυνος λόγω κατολισθήσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έντονη βροχόπτωση στην πόλη και επαρχία Λάρνακας διήρκησε από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 2 μμ. Κατά τη διάρκειά της Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκαν μεγάλο αριθμό κλήσεων για παροχή βοήθειας, που αφορούσαν κυρίως άντληση νερού από υποστατικά, οικίες και υπόγεια.

Σε πέραν των δέκα περιπτώσεων, μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, κλήθηκαν και απεγκλώβισαν επιβάτες οχημάτων και ρυμούλκησαν οχήματα, που είχαν παγιδευτεί στους δρόμους, λόγω των βροχών. Λόγω της συσσώρευσης μεγάλων ποσοτήτων νερού σε σημεία δρόμων της Λάρνακας, δρόμοι της πόλης κατέστησαν αδιάβατοι και αποκόπηκαν από μέλη της Αστυνομίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE