Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου – Ξέσπασε σε συνέντευξη

Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου – Ξέσπασε σε συνέντευξη

Μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Κορινθίου δε δίστασε να αναφερθεί σε όλους εκείνους που κατά καιρούς, την έχουν κρίνει αρνητικά.

Ερωτηθείσα για τα σχόλια των κριτικών αν συνεχίζουν να την πληγώνουν ή πλέον τα έχει συνηθίσει είπε: «Ποιων κριτικών; (γελάει). Πες μου, ποιων κριτικών, των ανίδεων; Αυτών που απλά κάθονται για να σχολιάσουν; Όχι, δεν με πληγώνουν, με εξοργίζουν! Άλλο πράγμα η κριτική, άλλο η κακία και η εμπάθεια»

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE