ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φουρλάς: «Συμφωνώ με την επιστολή προς τον Ερντογάν, βεβαίως και θα την υπογράψω»

Φουρλάς: «Συμφωνώ με την επιστολή προς τον Ερντογάν, βεβαίως και θα την υπογράψω»

Ο ευρωβουλευτής Λούκας Φουρλάς δεν προσυπέγραψε την επιστολή της Ευρωβουλής προς τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν λόγω του βεβαρημένου προγράμματός του, αφού η επιστολή κοινοποιήθηκε σε αυτόν την Πέμπτη (12/09) και έπρεπε να απαντήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Του Ανδρέα Πογιατζή 

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον ευρωβουλευτή, ο οποίος ανέφερε πως την Πέμπτη, όταν κοινοποίθηκε στους ευρωβουλευτές η επιστολή, αυτός ταξίδευε και δεν είχε γνώση για το θέμα.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Φουρλάς, σε καμία περίπτωση δεν διαφωνεί με το περιεχόμενο της επιστολής και πως η απουσία της υπογραφής του οφείλεται στο βεβαρημένο του πρόγραμμα και στην χρονική στιγμή που στάλθηκε η επιστολή.

«Βεβαίως θα υπογράψω την επιστολή» ανέφερε ο ευρωβουλευτής, θέλοντας να τονίσει πως δεν υπάρχει διαφωνία με το περιεχόμενο της επιστολής.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα 48 ευρωβουλευτές έστειλαν επιστολή προς τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν εκφράζοντας την ανησυχία τους σχετικά με την Δημοκρατία στην Τουρκία και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με αφορμή την εκδίωξη τριών εκλεγμένων δημάρχων και αντικατάστασή τους από αξιωματούχους προσκείμενους στο καθεστώς Ερντογάν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top