Εκπλήξεις από Κέρκεζ στην ενδεκάδα της ΑΕΛ και επιθετικό σχήμα!

Εκπλήξεις από Κέρκεζ στην ενδεκάδα της ΑΕΛ και επιθετικό σχήμα!

Αιφνιδίασε με κάποιες επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ!

Συγκεκριμένα, άφησε στον πάγκο τους Γκαζαριάν, Τόρες και Γκοντάλ, ενώ έδωσε φανέλα βασικού στο νεαρό Γερολέμου.

Επίσης, για πρώτη φορά παίρνει φανέλα βασικού ο Μηνάς Αντωνίου, αλλά αυτή η κίνηση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως έκπληξη, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η επιλογή του Χουράδο στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά φέτος.

Ακόμη, ο Βόσνιος τεχνικός επέλεξε αυτή τη φορά ένα πιο επιθετικό σχήμα, το 4-4-2…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE