ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τιμούρ επέστρεψε και ο Ράγιος… ΧΟΡΕΨΕ την Πάφο!

Ο Τιμούρ επέστρεψε και ο Ράγιος… ΧΟΡΕΨΕ την Πάφο!

Ο Τιμούρ επέστρεψε στο «Παπαδόπουλος» ως τεχνικός της Ανόρθωσης μετά από 10 χρόνια και το συνδύασε με νίκη 2-0 απέναντι στην Πάφο χάρη στον… ανανεωμένο Ράγιος, που είχε μια ασίστ και ένα γκολ.

Κυρίαρχη η Κυρία, που δεν άφησε την Πάφο να σηκώσει κεφάλι σε κανένα σημείο του αγώνα με τους Σίλντενφελντ (33′) και Ράγιος (48′) να πετυχαίνουν τα γκολ.

Α’ Ημίχρονο

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά η Ανόρθωση πήρε τα ηνία του αγώνα με την Πάφο να αρκείται σε παθητικό ρόλο και να προσπαθεί να κλείσει τους χώρους στα μετόπισθεν.

Στο 8ο λεπτό η Κυρία έγινε απειλητική με τον Καλτσά να φεύγει μόνος στην πλάτη της άμυνας όμως το πλασέ του από καλή θέση δεν βρήκε στόχο.

Η ομάδα του Τιμούρ συνέχισε να έχει την υπεροχή και κυρίως με τον Καλτσά από δεξιά προσπάθησε να απειλήσει όμως δεν βρήκε τη μεγάλη ευκαιρία. Όλα αυτά μέχρι το 33′ όταν ο Ράγιος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο αρχηγός Σίλντενφελντ πετάχτηκε πιο ψηλά από όλους και άνοιξε το σκορ.

Μετά το γκολ το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε με την Πάφο να δείχνει ανήμπορη να γίνει απειλητική στο επιθετικό κομμάτι ενώ η Κυρία έψαξε και ένα δεύτερο γκολ όμως μέχρι το ημίχρονο παρέμεινε το 1-0.

Β’ Ημίχρονο

Με γκολ άρχισε το Β’ ημίχρονο με τον ανεβασμένο Ράγιος να σκοράρει στο 48′ με φοβερή εκτέλεση φάουλ και να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Κυρία.

Η Πάφος συνέχισε να είναι… άφαντη στο γήπεδο και ο Ράγιος συνέχισε να μοιράζει ευκαιρίες από στημένες φάσεις.

Στο 54′ από εκτέλεση φάουλ του Ράγιος ο Γκαλίτσιος έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω ενώ στο 59′ με απευθείας φάουλ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 67′ με ένα μακρινό σουτ του Πάντσιον που έφυγε λίγο έξω ενώ στο 76′ ο Μαργκάσα μετά από ωραία ενέργεια επιχείρησε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής όμως δεν βρήκε στόχο για λίγα εκατοστά.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Ανόρθωση έκανε εύκολα διαχείριση του υπέρ της 2-0 και σφράγισε την δεύτερη της νίκη και έφτασε τους 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες.

Ανόρθωση: Λόρια, Γκαλίτσιος, Βργκοτς, Σελίν, Κ. Αρτυματάς, Σίλντενφελντ, Μαργκάσα, Ράγιος, Οκριασβίλι (78′ Νταουσβίλι), Κάλτσας(63′ Μανθάτης), Σαντίκ(74′ Ντούρις)

Πάφος: Ρούντκο, Λαφράνς, Αραγιούρι(46′ Αντωνίου), Πανός(46′ Λουλίνια), Παναγιώτου, Γουίλιαμς, Πάντσεον, Μπεσάρα, Σακό, Νέμετς, Ράσιτς(60′ Σάνι)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top