ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Χαλένιους κάνει τη διαφορά!

Ο Χαλένιους κάνει τη διαφορά!

Στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα σε ΕΝΠ και ΑΠΟΕΛ οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 1-0. Ισορροπημένο το πρώτο 45λεπτο με τον Χαλένιους στο 22′ να κάνει τη… διαφορά, ενώ η ομάδα του Γιώργου Κοσμά έβγαλε αντίδραση και έψαξε την ισοφάριση χωρίς όμως να το πετύχει.

Καλύτερα μπήκε ο ΑΠΟΕΛ με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο καλές φάσεις στο πρώτο 5λπετο του αγώνα με Χαλένιους και Τάμαρι. Ο Σουηδός στο 3′ έκανε το γύρισμα με τον Κλέιμαν να διώχνει σε κόρνερ, ενώ ο Ιορδανός έκανε ένα σουτ άστοχο.

Στο 8′ ήταν σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με ένα πλάγιο σουτ του Αγκίρι, και τον Μπέλετς να απομακρύνει δύσκολα.

Από εκεί και πέρα ισορρόπησε το παιχνίδι, με τους γαλαζοκίτρινους να έχουν κάποιες ευκαιρίες αλλά να είναι άστοχοι με τον Κλέιμαν να μην ανησυχεί.

Στο 22′ όμως, ο ΑΠΟΕΛ βρήκε… στόχο. Ο Μιχαΐλοβιτς έκανε το γύρισμα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της ΕΝΠ και ο Χαλένιους που επωφελήθηκε, πλάσαρε ιδανικά από κοντά για το 1-0.

Ο Αμπρταζουμιάν στο 34′ έκανε τη σέντρα, ο Στεπάνιακ έκανε την κεφαλιά καθώς έπεφτε στο έδαφος, άστοχη. Οι βυσσινί στο 40′ απείλησαν εκ νέου με τον Ριέρα να εκτελεί απευθείας το φάουλ από καλή θέση, ωστόσο ο Μπέλετς ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 43′ οι γαλαζοκίτρινοι πάτησαν επικύνδηνα στην αντίπαλη περιοχή, ο Ζοαοζίνιο έκανε το γύρισμα με τον Κλέιμαν να διώχνει σε πρώτο χρόνο, και τους αμυντικούς της ΕΝΠ να απομακρύνουν σε δεύτερο.

Στο 45+1′ ο Εφραίμ έκανε την εκτέλεση του φάουλ, όμως ο Κλέιμαν απέκρουσε και έτσι το 1-0 «έκλεισε» το ημίχρονο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top