Γροθιά στο ρατσισμό από την UEFA – Tρία παιχνίδια με κλειστές πόρτες

Γροθιά στο ρατσισμό από την UEFA – Tρία παιχνίδια με κλειστές πόρτες

Με κλειστές τις πόρτες θα δώσουν τα προσεχή παιχνίδια τους στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020 η Ρουμανία, η Ουγγαρία και η Σλοβακία.

Την απόφαση αυτή πήρε η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θέλοντας να τιμωρήσει αυτές τις τρεις εθνικές ομάδες για τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών τους σε προηγούμενα παιχνίδια της προκριματικής φάσης, πέρα από το πρόστιμο που τους επέβαλε.

Όσο για τα παιχνίδια που θα κληθούν να δώσουν κεκλεισμένων των θυρών, η Ρουμανία θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ματς της 15ης Οκτωβρίου με την Νορβηγία, η Ουγγαρία στις 13 Οκτωβρίου όπου θα υποδεχτεί το Αζερμπαϊτζάν ενώ η Σλοβακία στις 10 του ίδιου μήνα κόντρα στην Ουαλία.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE