ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Η «μεταγραφική βόμβα» που δεν έσκασε – Παραμένει μυστήριο γιατί δεν «έκλεισε» - Έπαιξε με Ανόρθωση

ΚΥΠΡΟΣ: Η «μεταγραφική βόμβα» που δεν έσκασε – Παραμένει μυστήριο γιατί δεν «έκλεισε» - Έπαιξε με Ανόρθωση

Αφιέρωμα Βρετανικής ιστοσελίδας στην αναζήτηση ομάδας από διεθνή Ουαλό ποδοσφαιριστή με μεγάλη καριέρα στα γήπεδα της Αγγλίας και την «Οδύσσεια» του το καλοκαίρι που μας πέρασε με αναφορά και στην Κύπρο.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Πρόκειται για τον Joe Ledley, τον 32χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, κυρίως ως «κόφτης» και φημίζεται για την δύναμη και το πάθος που βάζει στο παιχνίδι του.

Ο δυναμικός ανασταλτικός μέσος τον περασμένο Ιανουάριο τερμάτισε το συμβόλαιο του με την Derby (Championship) και από τότε έψαχνε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα μια ευκαιρία για μεταγραφή στην Ολλανδία και την  Fortuna Sittard δεν «έκατσε» για διάφορους λόγους τον Ιούλιο με τον ποδοσφαιριστή να παίρνει μια ξαφνικά απόφαση τον Αύγουστο και να «κατηφορίζει» στην Κύπρο για λογαριασμό της ομάδας της Πάφου, κάτι που έκανε πολλούς να απορήσουν για το επίπεδο που έπελεξε να αγωνιστεί.

Μάλιστα, σημειώνεται, ο 32χρονος έπαιξε και στο φιλικό με αντίπαλο την Ανόρθωση αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις, ωστόσο όπως ήταν λογικό υστερούσε σε φυσική κατάσταση. Προπονήθηκε μια βδομάδα με την ομάδα της PAFOS FC και αποχώρησε, ενώ υπάρχει ένα «μυστήριο» για το λόγο που δεν «έκλεισε» στο συγκρότημα του Ζέλικο Κόπιτς.

Επικαλούνται μάλιστα και αναφορές Κύπριου αθλητικογράφου (Χρίστος Θεοχάρους) ο οποίος δήλωσε: «Μίλησα μ’ ένα φίλο στην Πάφο και κανείς δεν γνωρίζει γιατί ο ποδοσφαιριστής δεν υπόγραψε»

Kάποιες θεωρίες που ίσως έχουν λογική είναι το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής αν και με «βαρύ βιογραφικό» ήταν πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και ώθησε την ομάδα να κάνει δεύτερες σκέψεις, ενώ η άλλη θεωρία έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι και τη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, σε μια περίοδο που η PAFOS FC εξασφάλισε την «υπογραφή» του Punheon, με τον παίκτη να διαφημίζεται ως «το μεγαλύτερο όνομα που ήρθε ποτέ στην Κύπρο» με εννοείται «παχυλό» μισθό.

Ο Joe Ledley, μια «βόμβα που δεν έσκασε ποτέ» όπως το λένε στην «ποδοσφαιρική διάλεκτο» έπαιξε μεταξύ άλλων σε ομάδες όπως Σέλτικ, Κρίσταλ Πάλας και Κάρντιφ ενώ είναι 77 φορές διεθνή με την Εθνικής Ουαλίας. Η «χρηματιστηριακή του αξία» στο Transfermarkt βρίσκεται στα 3.000.000 ευρώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top